Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Højmeskolen
Mobil menu

SFO

Højmeskolens SFO for elever fra 0.kl. – 4.kl. giver rum til leg, læring, fordybelse og kreativitet. Med afsæt i pædagogiske læreplanstemaer tilbydes daglige aktiviteter, som understøtter det enkelte barns udvikling og stærke børnefællesskaber. Højmeskolen består af én sfo afdeling, som er åben fra 6.30 – 8.00 og om eftermiddagen fra kl. 13.14 eller 14.00 – 16.45. Om eftermiddagen er ca. 135 børn tilmeldt, og pædagoger igangsætter aktiviteter, mens børnene samtidigt opmuntres og guides til at slippe fantasien og kreativiteten løs i gode legefællesskaber. Pædagogerne har faste timer i skoledelen og i sfo’en, og børnene møder derfor kendte voksne, som har et godt kendskab til børnegruppen samt det enkelte barn.

Aktiviteterne tilrettelægges ud fra en aktivitetsplan, som hver 4.uge justeres med afsæt i pædagogiske temaer og fra børnenes ønsker.

Aktiviteterne finder sted i indskolingsmiljøet, i faglokaler og på skolens store udeområder. Her kan børnene fx lave mad over bål, danse, lave et smykke til mor eller male i det kreative værksted, lave cirkus, benytte skolens legefaciliteter og meget andet. Med adgang til lokalområdets idrætshal og svømmehal, er der også rig mulighed for bevægelse, bold og badning sammen med vennerne.

I et socialt samvær med andre fantastiske børn og med nærværende og kompetente pædagoger tilbyder sfo’en en tid efter skole med masser af leg, læring, hygge og gode oplevelser i fællesskab med andre.

Åbningstider:

Skoledage: 6.30 – 16.45

Skolefrie dage: 6.30 – 16.45

 

Klub på Højmeskolen 

Højmeskolens klub er for børn fra 3. og 4. årgang. Du kan læse mere om klubbens aktiviteter i dokumentet nedenfor.

 

Kontakt:

Højmeskolens SFO:

Tlf. 63 75 34 16

Højmevænget 3, Dyrup

5250 Odense SV

 

SFO – leder:

Caroline Kreiberg kan træffes på aula eller

mail cakre@odense.dk

Indmeldelse:

https://www.odense.dk/borger/familie-boern-og-unge/skole-og-sfo/sfo-skolefritidsordning/tilmelding-til-sfo

Udmeldelse:

https://www.odense.dk/borger/familie-boern-og-unge/skole-og-sfo/sfo-skolefritidsordning/udmeldelse-af-sfo

 

Højmeskolens pædagogiske personale har udviklet ”Højmeskolens styrkede pædagogiske læreplan”. Læreplanen er et dynamisk værktøj, som grundlag for det pædagogiske arbejde og det tilrettes derfor løbende. I nedenstående link kan man tilgå en video, hvor man kan høre om, hvad den styrkede pædagogiske læreplan er, og hvorfor vi arbejder med den i forårssfo og sfo. Se video om den styrkede pædagogiske læreplan

 

Dokumenter mediebibliotek
Dokumenter